Aanpak

Met veel plezier en zorgvuldigheid zorg ik voor jullie persoonlijke trouwceremonie. Vanaf ons eerste contact tot aan de grote dag ben ik er voor jullie. Samen doorlopen we de volgende stappen:

De kennismaking

Het is natuurlijk enorm belangrijk dat we een klik hebben. Daarom stel ik voor om elkaar te ontmoeten. Dat kan bij jullie thuis, de trouwlocatie, daar in de buurt of bij mij in de buurt. Tijdens dit gesprek hoeven jullie niets voor te bereiden. Ik luister graag naar jullie wensen en jullie verhaal. We leren elkaar kennen. Ook bespreken we samen de vervolgstappen.

Neem contact op

Opdrachtbevestiging

Als we alle drie het goede gevoel hebben en jullie besluiten dat ik als trouwambtenaar de huwelijksceremonie mag verzorgen, stuur ik jullie allebei een vragenlijst. Deze informatie gebruik ik om een nog beter beeld van jullie liefdesverhaal en wensen voor de bruiloft te krijgen. Ook registreren jullie het voornemen om te trouwen bij de gemeente van jullie locatie. Dat kan tussen een jaar en 2 weken voor de trouwdatum. Om de aanvraag compleet in te dienen, stuur ik jullie mijn kopie paspoort, benoeming en beëdiging.

Verdiepingsgesprek

Een ruime periode voor de grote dag spreken we met elkaar af. We nemen ruim de tijd zodat ik mij kan inleven in jullie liefdesverhaal. Ik bestook jullie met mijn vragen. Ook benader ik sommige van jullie dierbaren. Dit levert mooie herinneringen en anekdotes op. Zodat jullie ceremonie nog persoonlijker wordt.

Laatste puntjes op de ‘i’

Een maand voor jullie trouwdag zien we elkaar nog een keer. We bespreken de laatste puntjes op de ‘i’. Zodat alles tot in de detail geregeld is. Ik zorg dat ik voldoende input heb voor mijn persoonlijke en warme speech. Ook stem ik met eventuele sprekers en muzikanten de bijdragen af. Dit verwerk ik in een draaiboek, zodat iedereen voorbereid is op de grote dag.

Trouwen!

Eindelijk! De dag waar jullie al zo lang naar uitkijken is aangebroken. Ruim op tijd ben ik op de trouwlocatie aanwezig. Ik bespreek de laatste details met de ceremoniemeester of weddingplanner. Samen met de muzikanten en fotograaf neem ik het programma door. Vlak voor we starten met de ceremonie kom ik jullie nog succes wensen. Of beter gezegd: heel veel plezier wensen. En dan starten we de onvergetelijke ceremonie!

Neem contact op

Plan vrijblijvend een gesprek met me in