Over mij

Trouwambtenaar
Andra Vlaardingerbroek

Een intieme ceremonie met een lach een een traan. Een sfeerimpressie.

Bekijk video

Hoe ik ben begonnen

Als ceremoniemeester had ik de eer om tijdens de bruiloften van mijn broers en beste vrienden de spanning van een huwelijk van dichtbij mee te maken. Het viel mij vaak op dat de meeste huwelijksceremonies totaal niet verfrissend, spontaan en persoonlijk waren. Een gemiste kans! Je wilt dat niet alleen de bruid en bruidegom zich in het praatje van de trouwambtenaar herkennen, maar ook alle aanwezige familie en vrienden.

Trouwambtenaar
voor een interactieve ceremonie

2

prijzen gewonnen

25+

Blije bruidsparen

3+

Jaar ervaring

3+

trainingen per jaar

De Ronde Venen & Nieuwkoop
Omdat ik als trouwambtenaar ook verbonden ben aan de gemeente De Ronde Venen en Nieuwkoop mag “Andra Trouwt” in deze gemeentes niet actief zijn.

Persoonlijk
De ceremonie maak ik altijd heel persoonlijk. Met mijn enthousiasme neem ik de hele zaal mee door het leven en liefdesverhaal van het bruidspaar. Ook voeg ik mooie anekdotes toe van familie en vrienden. Dit levert veel vaak lachwekkende momenten op. Op die manier zorg ik voor een ceremonie die voor alle aanwezigen een mooie herinnering wordt.

Geweldig om jullie te mogen trouwen
Sinds 2019 ben ik beëdigd trouwambtenaar en maak ik van ieder huwelijk weer een onvergetelijk feestje. Als ik tijdens de ceremonie weer die fonkelende verliefdheid in de ogen van het bruidspaar zie, dan besef ik weer wat voor geweldige baan ik heb.
Dit zeiden de bruidsparen over mij